4. chemoterapie - víkend

13.09.2009 16:35

Máme za sebou víkend a my první výcvik Caesárka. Byl naprosto úžasnej, skvělej :-) asi nejlepší ze skupiny. Jak mu to všechno šlo a jak ho to bavilo :-) i cvičitelka ho pochválila :-) no prostě PAN PES :-)

Mně klasicky nic není, cítím se výborně, dneska jsem nebyla ani moc ospalá, oproti sobotě, kdy se mi chtělo furt spát.

Zítra jdu na odpojení v 11:30 a mám v plánu od úterka vyzkoušet ty yógy u nás v Oxygen klubu. Tak uvidíme, jak to vyjde.

V plánu je ÚT, ST, ČT - 3x po sobě od 8:00 hodin ráno.

YOGA WORKOUT
Yoga Workout je cvičení, které kompletně řeší problémy související se zlepšením kondice, formováním těla a hubnutím. Při cvičení se využívají posilovací pomůcky. Cíl - štíhlé svaly, pevné a pružné tělo, navíc spojené s relaxací a uvolněním.

ART BOSU YOGA

Spojení pozic jógy a balančního náčiní Bosu. Lekce jsou zaměřeny na zlepšení ohebnosti těla, kondice a vitality celého těla. Toto cvičení je vhodné jako prevence špatného držení těla a bolestí zad.

Vinyasa Flow Power Yoga

Pracuje na zlepšení kondice, pevnosti a pružnosti svalů. Vinyasa Flow Power Yoga není výsadou jen žen. Vinyasa Flow Power Yoga je o zlepšení kondice, zlepšení prorýsovanosti svalů, což ocení ženy i muži. Po odcvičené lekci vinyasy flow poweryógy budete zpoceni, psychicky odpočinutí a fyzicky uspokojení z práce svalů celého těla. 

—————

Zpět